BOETEZITTING 4 FEBRUARI 2023

 

Op 4 februari 2023 organiseert de Auwt Prinse Vereniging Munstergelaen voor de 16e keer haar BOETEZITTING van 11.11uur tot 18.00 uur.

Ook dit jaar is het ons weer gelukt om een mooi programma met en keur aan artiesten samen te stellen.

Wij vragen de bezoekers van de Boetezitting die gebruik willen maken van een statafel (Stehtisch) deze niet te dicht op de tenten te plaatsen waar de drank etc. wordt verkocht. Wij willen jullie vragen om minimaal 2 meter er vandaan te blijven. Alvast bedankt daarvoor.

De vergunningsvoorwaarden worden steeds strenger. Wij zijn daarom genoodzaakt aanvullende maatregelen te treffen. Een van de maatregelen is dat wij de komende Boetezitting gaan werken met polsbandjes. Iedereen van 18 jaar en ouder dient in het bezit te zijn van een polsbandje. (Kinderen hebben toegang zonder bandje)            Zonder polsbandje kom je niet op de Markt.


 Wegens groot succes zijn er helaas geen polsbandjes meer te verkrijgen

 

GELET OP DE VERGUNNINGVOORWAARDEN IS HET NIET TOEGESTAAN EIGEN DRANK MEE TE NEMEN. DIT JAAR ZAL HIEROP WORDEN GECONTROLEERD DOOR DE AANWEZIGE BEVEILIGERS. MOCHT ER MEEGENOMEN DRANK WORDEN AANGETROFFEN DAN WORDT DEZE INGENOMEN EN VERNIETIGD.

 

Nu maar hopen dat ook dit jaar de weergoden ons goed gezind zijn.